Gratis verzenden binnen NL

PDFPrint

EcoShield feed

EcoShield is een speciaal ontwikkelde vloeistof die stankoverlast van groenteafval & tuinafval (GFT afval) bij de bron aanpakt.
Bijzonder aan EcoShield is dat het als een soort afschermende deken over de geurbron wordt aangebracht.

Nadat EcoShield eenmaal is aangebracht, biedt het, mede door het visceuse karakter gedurende langere tijd een effectieve bescherming tegen stankoverlast.

Een aantal toepassingen waarbij EcoShield reeds met succes toegepast is, zijn:

  • stank van GFT (groenteafval, tuinafval en fruitafval)
  • stank van huishuidelijk afval


EcoShield - 0,5 liter

1x 500 ml triggerspray flacon EcoShield, tegen de geur van GFT afval...


[Productdetails...]

€5,95

Gemiddelde klant waardering:
0 stars  Aantal stemmen: 0
Latest Reviews

Opinion of Els Bruijn about:
5 STARS
Werkt perfect..even iets anders gebruikt, kreeg ik kado van iemand, maar helaas meteen enorme kringen in onze bank. Iets wat met Ecodor nooit is voorgekomen.
Dus gauw weer Ecodor bestellen!
Opinion of Depoorter Ive about:
5 STARS
Als zaakvoerder van een industriële reinigingsfirma komen er vaak opdrachten binnen voor opkuis na brand, via het internet kwam ik bij EcoSmoke terecht, tijdens ons eerste werk bleek al snel dat dit product verbluffende resultaten vertoonde. Door verschillende keren te spuiten in de ruimte met brandlucht kan na een 2 à 3 tal dagen de brandgeur volledig verdwenen zijn, echt een wonderproduct die dan nog eens niet bijtend is ook!
Opinion of Simone Terpstra about:
4 STARS
Ik ben erg tevreden over dit product. Ik kon goed de plekken opsporen waar urine te vinden was. Op stof is het wel wat lastiger, dan overheersen de pluisjes.
Het was fijn te ontdekken dat er bijna geen urineplekken in huis waren!
Opinion of Dianne Roijendijk about:
5 STARS
Op aanraden van een kennis en heel wat goede recensies op internet, heb ik dit besteld. Het is een erg goede en fijne spray!

Voor informatie bel:

010-248 11 22 (NL)


Toon alle producten


Uitgebreid zoeken

Wachtwoord vergeten?
Gebruikersnaam vergeten?
Bent u een nieuwe klant? Registreer dan hier

Reacties van klanten

peggy Spronsen- van Dijl told us:
Een wonder middel...na 2x behandelen was de urinegeur van de poes helemaal verdwenen en geen vlekken. Zal dit middel altijd in voorraad hebben.

Linda Hofstede told us:
Ik heb Ecodor besteld toen ik mijn tweede poes kreeg en ze overal plasjes achterliet, ik was toen al erg tevreden, heb het aan een ander meegegeven en die was er ook tevreden over. Nu had mijn lieve poes op het aanrecht zitten plassen en heb direct weer een nieuwe spuitflacon besteld! Deze was binnen twee dagen al binnen, helemaal top! En heb het gebruikt en heb nu geen last meer van plasjes op het aanrecht! Bedankt!!

denise diek told us:
ik ben zeer tevreden over jullie producten! ook de levering gaat perfect! wel moet ik even doorgeven, dat als je een referentie schrijft, dit niet altijd automatisch een korting opleverd! maar na een mailtje is dit wel opgelost gelukkig! dus ik ben zeer tevreden!

Evelyne Veenendaal told us:
Verzending: perfect. Was binnen 2 dagen bezorgd. Product: tot nu toe perfect. We hebben al minder last van het sproeien van onze Siamezen katers. nog niet helemaal maar dat kan ook niet in 2 weken tijd. Wij zijn nu al blij dat het zo goed. Perfect product, ook de geur is in huis anders geworden. Veel frisser. Geweldig. Wij zijn reuze blij dat wij op een bijzondere manier bij toeval (bestaat dat?) aan uw adres zijn gekomen. Wij vertellen het voort. Dank, dank.! En succes verder met al uw producten. Evelyne Veenendaal - Ede

J.H. Bargmann told us:
Ik ben heel tevreden over het bezorgen,binnen 2dagen in huis en het werkt prima de katten geur is direct verdwenen, gr Bargmann.

© Ecodor.eu

Ecodor on Youtube!
Like us on Facebook!
The world of Ecodor