Klik hier om te bestellenVraag: Ik heb een dringende vraag: na alle positieve verhalen over uw product op internet heb ik besloten afgelopen vrijdag een fles 0,5 liter UF2000 te bestellen. Dit aangezien onze kat op ons kleed geplast heeft en wij geen idee hadden hoe we deze indringende geur konden weg krijgen. Gisteren kregen wij de fles binnen dus direct een halve fles leeg gespoten op ons kleed. In eerste instantie leek de geur weg maar na een paar uur was de katten urine weer duidelijk te ruiken. Dus vandaag de tweede helft leeg gespoten op ons kleed, maar helaas, hetzelfde resultaat als gisteren. Aangezien wij nu op het punt staan om ons kleed bij het grof vuil te zetten (terwijl het kleed slechts 1 jaar oud is) doe ik nog een laatste poging door middel van deze e-mail aan u. Is er nog een ander (sterker?) middel dat we zouden kunnen gebruiken? Ik hoop dat u ons kunt adviseren want wij zijn inmiddels ten einde raad. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
Met vriendelijke groet,
Bianca W.

 

Antwoord: UF2000 is het juiste product om te gebruiken!
Zorg er echter voor dat ALLE urine VOLLEDIG in contact komt met UF2000. Behandel hiertoe bijvoorbeeld ook de laag of vloer ONDER het kleed, de kans is groot aanwezig dat ook hier de urine in is getrokken, waarvan de geur vervolgens weer omhoog komt.
Draai het dopje van de fles en laat simpelweg (zoals er ook geplast is) wat UF2000 over de vloer lopen, dek het geheel voor circa 2 uur af met een stuk plastic, verwijder het hierna en laat het op een natuurlijke manier drogen.
Je hebt dan de meeste kans dat alle urine volledig wordt geneutraliseerd.

Succes.

mvrgr
Ecodor

Klik hier om te bestellenVraag: hallo ik heb een probleem een van mijn katten heeft op de bank gepoept (diaree) en in huis, mijn bank is van een soort nep leer,de geur zit in de naad (op het zitgedeelte) waar de delen aan elkaar genaaid zijn ik heb dus de urine geur verwijderaar gebruikt (UF2000) en ecodor ecopet,maar die smerige geur blijft,wat raad u mij aan wat ik ervoor kan gebruiken,heb al axe erop gespoten dit was niet erg bevoordelijk voor mijn bank, helaas, maar de geur van diaree blijft!

 

Antwoord: Heeft u al wat UF2000 IN de bank laten lopen?? Grote kans dat ook de uitwerpeselen deels IN de bank terecht zijn gekomen (niet alleen de toplaag).
Het gaat er namelijk om dat ALLE geurende componenten VOLLEDIG in contact komen met ons product.
Even nog een stukje plastic erover heen leggen gedurende circa 2 uurtjes zodat ons product goed zijn werk kan doen. Daarna plastic verwijderen en op een natuurlijke manier laten drogen.

Succes gagarandeerd!

Vraag: Wij hebben een poes die elke dag op de mat plast . We heben van U gekocht UF2000 en sproeien dat er elke keer weer op ,maar het help niets en de kattebak staat er al naast .wat moet ik nu doen we zijn radeloos
Bij voorbaat dank?

 

Klik hier om te bestellenAntwoord: Zorg ervoor dat ALLE urine LANGDURIG en VOLLEDIG in contact komt met UF2000.
Werkelijk alle urine dient in contact te komen met UF2000 voor een volledige geurneutralisatie.
Draai hiervoor het dopje van de fles en giet gewoon wat UF2000 over de 'plas' plek, u heeft dan de meeste kans dat de plek goed verzadigdwordt met ons product en dus volledig in contact komt.
Om ervoor te zorgen dat de UF2000 niet te snel opdroogt/verdampt dekt u de plek af met een stuk plastic (plastictas of vuilniszak). Na 2 à 3 uur het plastic verwijderen en op een natuurlijke wijze laten drogen.

Voor een meer uitgebreide gebruiksaanwijzing kijkt u hier:
http://www.ecodor.nl/Gebruiksaanwijzing/Gebruiksaanwijzing-UF2000-tegen-urinegeur/index.php

Wat overigens ook nog kan zijn is dat de urine is de laag onder de mat is ingetrokken. Is dit het geval behandel dan ook deze plaats zoals hiervoor omschreven.

 

Veel succes!

Vraag:
een kennis van mij heeft bij jullie een combi pakket ecodor UF2000 gehaald. Ik had hem gevraagd om het combipakket UF 2000 en ecopet. Vraag: is dit nog om te ruilen, ik heb niets opengemaakt of gebruikt.
of is de UF2000 ook makkelijk voor stoffen meubels en vloerbedekking te gebruiken?
2e vraagje: ik had ook zo'n urine detector erbij, maar ik weet waar de urine vlekken zitten op de mat maar kon ze toch niet zien met de lamp in het donker. Hoe kan dat?

Antwoord:
UF2000 is tegen de geur van urine in harde materialen maar ook uit textiel/stof mits deze niet al te licht van kleur is (bv witte vloerbedekking). Daar het product licht geel van kleur is kan het in dat geval wel eens wat vlekken veroorzaken. EcoPet Geur & Vlekweg is tegen wat algemenere huisdierluchtjes/vlekken b.v. om geur en vlekken van braaksel te verwijderen vanuit textiel. Het is niet speciaal tegen de geur van urine ontwikkeld maar het werkt er wel tegen. EcoPet kan tevens als een luchtverfrisser in de ruimte (sprayen) worden gebruikt. UF2000 moet echt op de bron aangebracht worden.

M.b.t. de urinezoeker. De vlekdetector detecteert de in de urine aanwezige zouten. Waarschijnlijk heb je de mat al eens proberen schoon te maken / geurvrij te maken met een ander product of water. Hierdoor zijn de zouten deels opgelost en dieper in het materiaal getrokken waardoor deze minder of niet meer zichtbaar zijn. Verder moet je ervoor zorgen dat het echt goed donker is hoor. Voor een meer uitgebreide gebruiksaanwijzing m.b.t. het gebruik van UF2000 klikt u HIER.
Vraag: Ik zie op uw website 2 producten tegen urinegeur, EcoPet Geur & Vlekweg en UF2000 tegen urinegeur. Welk product moet ik bestellen om urine van onze poes uit ons nieuwe bankstel te verwijderen?

Antwoord: Wanneer het u gaat om de urinegeur uit uw bankstel te verwijderen, adviseren wij u UF2000 te gebruiken. Ecodor UF2000 is speciaal ontwikkeld om de GEUR van URINE te neutraliseren.
EcoPet Geur & Vlekweg is een product dat wat algemenere geuren en vlekken veroorzaakt door uw hond of kat te verwijderen (waaronder bijvoorbeeld vlekken en geur van braaksel, bloed, enz), maar niet specifiek urinegeur.
Dus voor de GEUR van urine > UF2000
Voor overige geuren en vlekken (anders dan urine) veroorzaakt door uw huisdier -> EcoPet, Geur & Vlekweg
vlekVraag: Naar aanleiding van de vlek detector was ik ook benieuwd of het bij hondenurine werkte, omdat ik alleen las dat het voor kattenurine beschikbaar is of heb ik dit verkeerd begrepen?

Antwoord: De urine vlekdetector is voor alle soorten urine, dus ook voor honden urine. Zorg ervoor dat het goed donker is. De in urine aanwezige (opgedroogde) zouten zullen door de detector oplichten waardoor een behandeling met UF2000 op de exacte urine plaats mogelijk wordt.
Vraag: er heeft een kat in m'n sporttas geplast. De kleding heb ik gewassen maar ik krijg de lucht er niet helemaal uit. Heeft u een produkt waarmee ik dat wel voor elkaar krijg?

Met vriendelijke groeten,

Klik hier om te bestellenAntwoord: Gebruik hiervoor UF2000 tegen urinegeur. De plek goed inspuiten, ervoor zorgen dat alle urine in contact komt met UF2000. Op een natuurlijke wijze laten drogen. UF2000 is HIER te bestellen.
Vraag: Mijn kat heeft op zeil gepist, hoe kan ik dit verwijderen?

Klik hier om te bestellenAntwoord: Dit is een klusje voor ons UF2000 product, welke HIER online is te bestellen.
Vraag: Wij hebben een reu met blaasprobleem, hij druppelt urine. Dit ligt dus verspreid over het tapijt. Is daar ook een middel tegen. Of is het voldoende het hele tapijt te sprayen om de geur weg te krijgen.

Klik hier om te bestellenAntwoord: Een uitermate geschikt produkt tegen geur van urine is UF2000. Kijk maar eens HIER naar de recensies die onze klanten over dit product schrijven. Voor urine vlekken in vloerbedekking te verwijderen hebben wij speciaal Ecopet Geur en Vlekweg ontwikkeld.
Vraag: Kan ik ook kattenpis uit een wollen dekbed krijgen?

Klik hier om te bestellenAntwoord: Onze ontgeuringsproducten zijn allen vloeistoffen, als kattepis in een dekbed kan worden opgenomen, kunnen onze ontgeuringsproducten dit ook. In dit geval zou ik UF2000 gebruiken. UF2000 kan echter soms wat 'kringen' veroorzaken bij te snel opdrogen, echter denk ik dat dit van minder belang is dan de penetrante kattenpisgeur, er zal immers toch een dekbedhoes overheen komen. De geurende plek goed inspuiten, op een natuurlijke wijze laten drogen en bij een restgeur behandeling herhalen.

Voor informatie:

010 - 248 11 22