Klik hier om te bestellenVraag: Ons neefje heeft 5 dagen geleden overgegeven op ons losliggend tapijt (hoogpolig), en op het bankstel. De vlekken zijn er op zich uit. hebben jullie iets tegen de geur?

Antwoord: Tegen geur & vlekken van braaksel is EcoPet Geur & Vlekweg goed geschikt.
Vlek besproeien, 1 minuut laten inwerken en nawrijven met een schone, droge doek.
EcoPet Geur & Vlekweg kunt u HIER via onze webwinkel bestellen.
Vraag: Er komt een rotte geur uit mijn wasmachine. Hoe krijg ik dit eruit? Indien de wasmachine niet gebruikt wordt, moet de deur dan open of dicht?

Antwoord: De wasmachine altijd open laten staan als deze niet draait, want: - omdat het nog vochtig is kan 'rotting' van het vocht optreden (als de wasmachine deur open blijft kan dit verdampen). - de rubber afdichtingsring kan dan ook drogen. Probeer eens een keer op 95 graden een was te laten draaien (met bijvoorbeeld alleen handdoeken) en zal dan vast een stuk frisser ruiken.

Vraag: ik heb en thermoskan die heel erg ruikt (lijkt wel of er iemand erin heeft gerookt). Er heeft vermoedelijk een hele tijd of thee of koffie in gestaan ,zonder dat ik het wist. Wat kan ik erin doen om de geur kwijt te raken?
 
Antwoord: U zou eens kunnen proberen de fles met ontgeuringsproduct EcoHome in te spuiten. Voldoende nevel inspuiten, dop erweer op en 5 tot 10 minuten laten staan. Afhankelijk van de restgeur de behandeling enkele malen herhalen.
Vraag: Wat raadt u aan bij het volgende: zoon heeft in broek geplast en urinegeur is niet meer uit de schoenen te krijgen.
 
Antwoord: Hiervoor adviseren wij Ecodor UF2000 tegen urinegeur te gebruiken. Schoenen goed nat inspuiten, ca. 2 uur de schoenen afdekken met een stuk plastic zodat deze niet te snel drogen waardoor ons product (enzymen) goed zijn werk kan doen.
Als de urine er al een poosje in zit, zulllen mogelijk enkele behandelingen nodig zijn om de schoenen 100% geurvrij te krijgen. Maar weggaan die urinegeur doet het op zeker met UF2000!
Vraag: Hoe verwijder je de stank van uitgelopen sap van rotte pompoen uit wollen tapijt (1 op 2m) ? Dank.
 
Antwoord: Ik denk dat ons product EcoPet geur & Vlekweg hier het meest geschikte product voor is.
EcoPet geur & Vlekweg is via onze webwinkel (klik HIER), per e-mail of telefonisch (010-2481122) bij ons te bestellen.
Vraag: Hoe krijg ik de lucht van overgeefsel uit de bekleding van mijn auto?
 
Antwoord: De producten EcoPet Geur en Vlekweg of EcoClinic zijn hier goed geschikt voor (ik denk zelfs dat EcoPet nog wat beter werkt). Bekleding inspuiten, 2 minuten inlaten trekken en daarna met een schone drogen doek droogmaken om de vlekken ervan te verwijderen. Bij restgeur de plek goed in cq. natspuiten (wanneer het ook in de foam zit ook zorgen dat ook hier voldoende ontgeuringsproduct intrekt) en gewoon laten opdrogen.
Vraag: Onze Maxi Cosi en reiswieg hebben bij mijn vader op zolder gestaan. nu ruiken ze iets naar rook!! hoe krijg ik deze uit mijn spullen?
 
Antwoord: Ons product EcoHome is hier voor geschikt, de maxi cosi en reiswieg inspuiten en laten drogen. De maxi cozi in ieder geval en misschien ook wel de reiswieg zullen ook wel iets van piepschuim bevatten waar de rooklucht in is getrokken. Zorg er dan voor dat ook deze materialen goed worden beneveld. Afhankelijk van de intensiteit van de geur mogelijk enkele malen herhalen.
Vraag: Mijn dochter heeft haar been in 'gips' kunstof en helaas is daar ook urine tegenaan gekomen is.
 
 Antwoord: Om geur van urine uit kunststof gips te verwijderen adviseren wij u EcoClinic te gebruiken. EcoClinic is niet geparfumeerd, niet toxisch en niet irriterend op de huid en verwijderd nare geurtjes van o.a. zweetluchtjes maar ook de geur van urine. EcoClinic wordt onder andere ook gebruikt door mensen met een stoma.
Vraag: Mijn schoonmoeder heeft vis in een zak op onze maxi cosi autostoel gezet. Nu stinkt de stoel en bekleding naar vis. Hoe kan ik deze nare geur verwijderen? Het gaat ook in de kleding van mijn kind zitten. Dit krijg ik er met de wasmachine ook niet uit.

Antwoord: Voor nare geurtjes in bekleding adviseren wij EcoPet te gebruiken. EcoPet is tevens een vlekverwijderaar.
Vraag: Door langdurige lekkage toilet ruikt boot vooral onder vloer, materiaal is ruw polyester niet schoon te maken. Geur zit waarschijnlijk ook in betimmering/(wand)bekleding. Welke producten te gebruiken?

Antwoord:  Het ruwe polyester inspuiten met UF2000 met een lage druk vernevelaar (plantenspuit of bestrijdingsmiddelenspuit). Ook kan de betimmering/(wand)bekleding met UF2000 behandeld worden. Na een aantal behandelingen dient de geur stilaan op te lossen.

Voor informatie:

010 - 248 11 22