EcoClinic is een milieu vriendelijke geureliminator op basis van natuurlijke enzymen. Door deze luchtverfrisser verdwijnen de geuren wanneer zij in fysiek contact komen met deze complexe proteïnen-systemen, doordat zij in niet geurende, onschadelijke en eenvoudigere moleculen gekatalyseerd worden.

Bovendien is EcoClinic niet geparfumeerd zodat geen sluimerende chemische geuren achterblijven.

In tegenstelling tot de gewone "luchtverfrisser" verwijdert EcoClinic de ongewenste geur in plaats van het met een geparfumeerde lucht te verdoezelen.

Geschikt voor: fysiotherapie, ziekenhuis, verzorgingstehuis, praktijk huisartsen, sportverzorging, sporttraining, fitness, etc.

Toepassingen: Nare geuren in textiel, gips, zweetluchtjes, zweetvoeten, lichaamsgeuren, faeces, transpiratiegeuren, emesis, brandwonden, lichaamswonden, medisch materiaal, verbanden en zwachtel, drainage materiaal, zweet of zweetgeur in b.v. kleding, stomata en toebehoren, etc.

Samenstelling: Complex van natuurlijke plantaardige enzymen - oppervlakte-actieve stoffen afgeleid van granen, Cetyl Pyridinium Chloride. 

EcoClinic is niet toxisch, niet irriterend, bakterievrij, biologisch afbreekbaar en hypo allergeen.

Op kamertemperatuur bewaren. Bevat geen drijfgas. Verpakking recyclebaar.

Gebruiksaanwijzing
Verstuif EcoClinic in voldoende mate tot de geur weg is. De in de EcloClinic aanwezige enzymen dienen fysiek contact te maken met de geurmoleculen alvorens zij hun eliminerende werking kunnen uitoefenen. Het heeft dus geen enkele zin om b.v. 50 enzymen te verstuiven wanneer er zich 500.000 geurmoleculen in de kamer bevinden. Er zijn dan gewoon te weinig enzymen aanwezig om een goede ontgeuring en een bevredigend resultaat te geven. Goed doorverstuiven in een kamer met EcoClinic kan en mag en is in sommige situaties zelfs noodzakelijk. Zoals het met geparfumeerde maskeringsprodukten dikwijls het geval is, veroorzaakt EcoClinic geen irritatie aan de ogen, huid of luchtwegen bij personen aanwezig in de kamer.

Voor informatie:

010 - 248 11 22

Recensies EcoClinic

mijn dochter transpireert behoorlijk

mijn dochter transpireert behoorlijk en haar kleding rook zo sterk naar zweet geur ook als ik de kleding gewassen had dan rook de kleding nog naar zweetgeur. sinds ik de kleding voorbehandel met ecoclnic is het echt weer lekk er fris en schoon wat zijn wij heppie met ecoclinic.

margriet en latifa.

mijn dank voor alles.

Bestellen

Eindelijk, eindelijk gevonden, wat mijn autostoelen reinigt zonder parfum!

Heb een geurallergie. Eindelijk, eindelijk gevonden, wat mijn autostoelen reinigt zonder parfum. Complimenten voor de snelle verzending en: HET HEEFT GEHOLPEN!

Bestellen